General English Questions and Answers

Multiple choice questions:
 Vocabulary
1. Being able to understand and share another person’s feeling.
a) sympathetic  b) empathetic    c) authentic   d) dogmatic
2. Favoritism granted to relatives in business and politics.
a) chauvinism   b)  anarchism      c)  nepotism  d) schism
3. The substitution of mild words instead of using blunt language like “passed away” for “death.”
a)  aneurysm      b) antagonism      c) embolism  d) euphemism
4. Having a hidden meaning
a)  cryptic             b) derelict            c) evasive       d)   nostalgic
5. The process of releasing strong or repressed emotions.
a) synopsis          b) catharsis          c) bolus            d) cirrhosis
6. Having an unreasonable desire to take revenge, being spiteful
a) elusive             b) naïve                 c) vindictive    d)  sarcastic
7.   A distinctive awe-inspiring quality that seems to surround a person or thing
a) era                     b) aura                  c) aurora          d)  chimera
8. A distortion of the senses
a) solution            b) illusion              c) delusion      d)  collusion
9. Sturdy in construction
a) fickle                 b) vibrant              c) volatile         d) robust
10. Regarded as too valuable or important to interfere with
a) sacrosanct       b) succinct             c) vintage         d) ancient

Answers:  1.  b)  2. c)  3.  d)  4. a)  5.  b)  6.  c)  7.  b)  8.  b)  9.  d)  10.  a)

Articles
1. She was   __  social activist.
a) an                       b)  a                        c) the                d) no article
2. __ tiger is an endangered species.
a) an                      b)   a                        c) the                d) no article
3. There is   __  umbrella under the chair.
a)   an                      b)   a                        c) the                d) no article
4.  He is __ honorary professor.
a) an                       b)   a                         c) the                d) no article
5. Sally sang __ many carols during the Christmas program.
a) an                       b)   a                         c) the                d) no article
6.  __ two trees are right in front of the school.
a) an                       b)   a                         c) the                d) no article
7.   __ conference will be held in May.
a) an                       b)   a                         c) the                d) no article
8.  We bought __ new bicycle.
a) an                       b)   a                         c) the                d) no article
9.  The children built __ lovely sand castle.
a) an                       b)   a                         c) the                d) no article
10.  She brought ___ some flowers for her mother.
a) an                       b)   a                         c) the                d) no article

Answers:  1. b) 2. c)  3. a)  4. a)  5. d)  6.  d) 7. c)  8.  b) 9. b) 10. d)

Best Results From Yahoo Answers Youtube


From Yahoo Answers

Question:Question 1 (Multiple Choice Worth 10 points) _______ is a style of writing, developed in the 19th century, which attempts to depict life accurately without idealizing or romanticizing it. Naturalism Tall tale Realism Macabre Regionalism -------------------------------------------------------------------------------- Question 2 (True/False Worth 10 points) Local color is a term applied to fiction or poetry, which tends to place special emphasis on a particular setting, including its customs, clothing, dialect, and landscape. True False -------------------------------------------------------------------------------- Question 3 (Multiple Choice Worth 10 points) The _______ used in Mark Twain s The Adventures of Tom Sawyer helps in portraying characters realistically. dialect regionalism personification local color metaphor -------------------------------------------------------------------------------- Question 4 (Multiple Choice Worth 10 points) ____________________was a literary movement that produced writings focused on the individual and the hardships he faced. These writers are concerned with the world and its effects on real, ordinary people, in real places, at this present time. Deconstructionism Regionalism Naturalism Realism -------------------------------------------------------------------------------- Question 5 (Multiple Choice Worth 10 points) The play was a _____of a vagabond's life. dispensation tableau temerity sibilant condolence -------------------------------------------------------------------------------- Question 6 (True/False Worth 10 points) Naturalism is a style of writing that romanticizes and idealizes life. True False -------------------------------------------------------------------------------- Question 7 (Multiple Choice Worth 10 points) ____________________can be defined as realism taken to an extreme. This type of literature focused on man as subjected to his environment and the laws of science. Regionalism Naturalism Romanticism The Modern Movement -------------------------------------------------------------------------------- Question 8 (Multiple Choice Worth 10 points) In Twain's "The Celebrated Jumping Frog of Calaveras County," the character Smiley has a weakness. What is that weakness? gambling drinking cursing training animals -------------------------------------------------------------------------------- Question 9 (Multiple Choice Worth 10 points) We discover Miss Emily Grierson has done what inexcusable crime at the end of "A Rose for Emily"? stolen dangerous drugs from a chemist murdered her boyfriend murdered her butler poisoned her cousins -------------------------------------------------------------------------------- Question 10 (Multiple Choice Worth 10 points) All of the following are examples of frontier dialect EXCEPT: Arbuckle's bedroll cash in one's six shooter grits

Answers:Q1 - Naturalism Q2 - True Q3 - Dialect Q4 - Realism Q5 - Tableau Q6 - False Q7 - Naturalism Q8 - Gambling Q9 - Murdered her boyfriend Q10 - Grits

Question:i need the word for each definition, thank you. 1. the author directly states a character's traits. 2. the descriptive or figurative language used in literature to create word pictures for the reader. 3. a person or animal who takes part in the action of a literary work. characters sometimes classified as round, flat, dynamic, or static. 4. an author tells what a character looks like, does, says, as well ass how other characters react to him or her. the author leaves it up the the reader to draw conclusions about the character based on this indirect information. 5. this character show many different traits - faults as well as virtues. 6. a figure of speech in which one thing is spoken of as though it were something else. 7. a technique that ridicules people and their institutions in an effort to expose their weaknesses and evils. 8. a brief work of fiction. 9. involves a character in conflict with himself or herself. 10. the use in a literary work of clues that suggest events that have yet to occur. use of this technique helps to create suspense, keeping readers wondering and speculating about what will happen next. 11. this character develops and grows during the course of the story. 12. the general term for the literary techniques that portray differences between appearance and reality, expectation and result or meaning and intention

Answers:1. direct characterization. 2. imagery 3. character 4. indirect characterization 5. dynamic character?anti-hero? 6. metaphor 7. satire 8. short story? 9. internal conflict 10. foreshadowing 11. dynamic character 12. irony (The ones with question marks are the only one's i'm not absolutely positive about.) Hope this helps! But if this is your homework and I'm giving you the answers, you'd better study them so I'm not doing your work!

Question:Alright guys, no cheating. There's no shame if you get one wrong. Actually, it's pretty good if you can get just a couple right. First question isn't part of the five, but answer it anyway. :) What country do you live in? 1. What country/ies border Portugal? 2. On the border between Canada and the US lies the largest body of fresh water divided into five lakes. Name these lakes. 3. Spherical-like structures covered in a lattice-like design have been built around the world. One in particular is at Epcot, Walt disney world. What is the commonly used term for this type of structure? 4. Recently last year, members of the united nations attended an international conference on climate change, known under it's codename COP15 and the city it's held in. In what northern european city did the conference take place? 5. Answer this math question: 2( 6 - 7 )^2 + 3 ( 8 + 3 ) NOTE: the ^ sign indicates an exponent. Want to check your answers? They'll be up in an hour. ANSWERS: 1. Spain 2. Lake Superior, Lake Michigan, Lake Huron, Lake Erie, Lake Ontario 3. A geodesic structure 4. Copenhagen, Denmark. 5. 2( 6 - 7 )^2 + 3 ( 8 + 3 ) = 2(-1)^2 + 3(11) = 2(1) + 3(11) = 2 + 33 = 35

Answers:1. Portugal is bordered by Spain on the east and north and by the Atlantic Ocean on the west and south 2. Lake Superior, Huron, Erie, Michigan, and Ontario are the lakes that lie on the border between the US and Canada 3. Geodesic dome 4. Copenhagen 5. 35 Thank you ! !

Question:I do not understand why something is acidic and why something is basic. We all know that R-COOH can donate its hydrogen when under basic conditions but why can't R-NH2 donate a hydrogen under the same basic conditions Vice versa, why can't R-COOH readily accept a hydrogen in acidic conditions like R-NH2 even though the oxygens have lone pairs to accept a hydrogen just like how amines have lone pairs as well? Do we just have to know the pKa charts? Is there any other explanation than Ka?

Answers:Alrighty the answer lies within the stability of the atom that will be accepting or donating a hydrogen. Note: the terms hydrogen, hydrogen ion and proton are used interchangably, although the last two are more technically correct. An oxygen can't have more than two bonds, because of its valency of -2. R-COOH has the formula of: O II C -- OH As you can see, each O has two bonds, and cannot accept another hydrogen (there are some circumstances in more advanced organic chemistry in which it can, but don't concern yourself with this). However, O is a really electronegative atom, and is happy having only one bond and a negative charge, making the following possible: O II C -- O- <--- this O has a negative charge As you can see, RCOOH can donate a proton but can accept one. Note: Carbon cannot accept the proton because it can only have four bonds (see valency). Similarly, the nitrogen in RNH2 can have four bonds, but not two. If the N accepts a proton, it will become RNH3+ (the ammonium cation). Hope this clears it up for you!

From Youtube

Learning English - Lesson Thirty Three (Questions & Answers) :In this lesson we take a look at asking and replying to questions. This is lesson 33.

Answering Questions :Based on the questions posted as: There has been talk of making contact with this kid. I think that even with his obvious mental health issues he is a potential gold mine of information. If I had an opportunity to talk with him (I am way too far away) these are some of the things I would want to ask him about: Details and circumstances concerning his termination from staff at the Org. Any paperwork? More information concerning the reasons they provided for his termination. There are possible Americans with Disabilities Act violations, wrongful termination issues, and plenty of generally bad press for an organization that claims its the moral alternative to the evil psychiatric industry if they just tossed a mentally ill person out on the street when they were done with him. How did he first become involved with Scientology? What was he seeking from them? What promises did they make him? What did they say they could do for him? We need to establish the nature of the relationship between him and the organization. Details concerning how he went from just a member to a possible staff position. Any paperwork or information concerning his performance. Evaluations? Why, if his mind was a liability was he promoted and hired to staff? Attempt to obtain the identity of his father that he talks to in some of the videos. Is he also a member of scientology? Im going to bet that since this kid doesnt seem to have a lot of money that the cult milked his father with promises of helping ...